Jag Meekatt och ett paket Tena

Men vet ni, man kan faktiskt skratta så att man nästan kissar på sig (en fågel har viskat det)! Jo, det är sant! Så för säkerhets skull tog jag med mig ett paket Tena till mig och Meekatten när vi skulle gå på Raw Comedy. Just det våra män var också med på en hörna, höll på att glömma..

Raw Comedy var sketans roliga, sketans snuskiga och sketans bittra precis så som stående komiker ska vara. Jag borde kanske stå upp och blogga så blir jag också kanske lite rolig?

Nej fy fasiken vad jag garvade! Underbart! 

image

Mårten Andersson som är grundaren av Raw Comedy. Grymt trevlig och sketrolig!

image
image

Vi arbetade hårt på vår tonårsimage, det gick sådär…

image

Så jädrarns bra!!! Alla…..

 1. Men åh vad skoj!! =) Är ju flera roliga ser jag. Öh vad avis jag blir!
  Puss

 2. emma.m skriver:

  Hej. Det var jag som vann biljetter på Therese McDonalds blogg.
  Såg dig och Meekatt, vi satt på raden framför er uppe på balkongen lite till höger;) Feg som man är och orolig för att bli tagen för stalker vågade jag inte gå fram och hälsa. Det var ju faktiskt Eran förtjänst att jag var där igenteligen. Genom Meekatt´s blogg hittade jag hit, och från din till McDonald´s
  Så tack ska ni ha för en rolig kväll med många skratt. Nästa gång ska jag ta mod till mig och gå fram.
  Kram Emma

  1. Fnulan skriver:

   Men EMMA då!!!! Du skulle kommit fram ju!!!! Men åååååååå KRAMEN finaste du!!

 3. Tina skriver:

  Hej snygging! Så härligt att ni hade en lyckad kväll med massor av skratt! PUSS

 4. Meekatt skriver:

  TACK för igår vännen! Så mysigt att ses igen även om vi fick ha blöja på, haha. Chokladen ligger här fint och väntar på att jag ska få ett psykbryt… 😉

  Love u! Och du, tack för fulbilden! hahaha

 5. Hörni skriver:

  Åhh vad kul! Vi ska också på Raw, nästa fredag! 🙂

  Och den där chokladen, alltså.. DEN MÅSTE JAG HA!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..