En internationell utskällning

Jadå vi är hemma nu, men jag kastade mig ut i trädgården och hjälpte mannen när jag kom hem. Snacka om tvära kast… Jag ska berätta om världens häftigaste upplevelse jag och Cornelia gjorde idag men jag har glömt min väska i bagagerummet med kameran…

Men en sak ska jag berätta. Jag fick min första internationella utskällning i går. Det satt ett gäng kacklande högt talande kvinnor i relaxrummet. Vi ville vila., Vi var många som ville det. Men dom kacklade pratade på, högre och högre. Alla runt omkring suckade högre och högre.

Tillslut fick jag nog

Jag sa till på ett väldigt fint sätt att dom borde tänka på att det var ett relaxrum där man förväntas vara lite tyst. Då kom en av damerna fram till mig med hårda kliv och spänd blick. Sträckte ut armarna på ett hotfullt sätt och sa högt och tydligt

– Eeeeexcuseeee meeeeee…. Eeeeeexuuuuuuuse meeeee…..

Hahhahah jag dog av skratt! Grymt häftigt av henne att visa sin pondus och kunskap i engelska. Tummen upp för dig! Du är den första som lyckats skälla ut mig på ett annat språk än svenska! Men… det blev tyst i alla fall…

En av våra favoriter på YSB var på plats, härliga André som är en gud på att ta hand om sina gäster!

image

Morgonutsikten… magiskt…..

 1. Linn skriver:

  Det är så irriterande med människor som inte har vett att prata tyst och stillsamt på en plats avsedd för att relaxa.

  Bra att du sa till och ännu bättre vilket underbart sätt att avväpna hennes ”attack” mot dig genom att asgarva.

  Snacka om att du gick vinnande ur den ”striden”
  Jag önskar att jag hade fått vara med och se det, ha ha!

  You go Fnulan!

  Kram
  Linn

 2. Hahaha, jag hade nog dött en aning tror jag! Bra jobbat. =)

 3. Jag hade ställt mig framför dig och sagt..och sagt..och sagt…hej Fnulan! Fan va gött att du pratar med just mig 😀 sen hade jag bett om autograf, pussat dig på kinden och skrivit ut en status på Facebook 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..