Att vakna med läppstiftstjuv

Ja Mira är dock inte endast en treåring utan också en läppstiftstjuv som många av er sett på min instagram. Hon är TOKIG i läppstift, konstigt för det är ingen hemma hos oss som är storkonsumerare av det till vardags. I morse vaknade jag  chockartat av att Mira satt och målade mina läppar.Hon blev ännu mer chockad över att jag kom på henne och gömde läppstiftet. Inte kunde jag bli arg inte, hon ville göra mamma fin.

Idag är Mannen arbetsledare här hemma, det är inte ofta jag låter honom styra, men idag ska han får äran att göra det. Det är nämligen sortering av hans *host* fina  teknikprylar. Ja och så ska jag såklart åka och hämta min väska på Ystad Saltsjöbad. Klant…. Men när vi var där förra gången så var det en bloggare som glömt att TA MED sin väska dit och det var nog värre. Vem det var avslöjas dock inte 😉

Läppstiftstjuv

Hittade ett gammalt kort på mig och Cornelia.. Hahaha gillar det ;)

 

  1. Haha Lilla Mira <3var det läppstift nu då och inte en permanent färgpenna? Puss

  2. Haha, ännu en Fnula!
    Fast att glömma väskan på väg dit är faktiskt värre 😉
    Kram, kram!

  3. Jag har för mig att nån av mina barn gärna suttade på läppstiften. Men jag kan inte komma på VEM då de hunnit att bli stora, och åren gått…och mitt minne med dem uppenbarligen…:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..