Viktiga planer…

Idag har jag fått äran att passa två godingar. Dom är inga problem. Mira är ett problem. Allt är hennes… bortskämda godingen.

Ikväll kommer min svåger. Vi har viktiga planeringar att fixa! Nu är det verkligen dags för Mira att få en lekstuga. Jag har aldrig haft en, Cornelia har aldrig haft en, men nu så! Jag och Cornelia kommer att vara där mer än Mira.
Mannen och svågern ska beräkna, rita och slå sina kloka huvuden ihop. Jag vill helst ha en miniatyr av vår friggebod så det matchar. Jag har dock inte små krav, allt ska vara perfekt! Jag har hittat litet på nätet i fönster- och dörrväg så nu väntar jag på ett prisförlag från Kronfönster, håll tummarna.

Har du förslag för en lyckad lekstuga? 

image

Godingarna och Mira ;)

image

Finns inget fönster, det surar jag för..

 1. Vad kul med lekstuga!! Jag hade heller ingen sådan så jag förstår att ni kommer hänga där en hel del du och Cornelia 🙂

 2. towe skriver:

  Kul med lekstuga! Och sjalvklart ska den vara perfekt! Jag skulle ocksa vilja ha en till Dixie. Den har har dom på en trädgårdsbutik nära oss och Dixie (och jag) älskar den. Så kul och cool! http://www.country-toys.co.uk/index.php/berg-toys-robin-wooden-playhouse-and-slide.html
  Lycka till! kram towe.
  p.s. Jag ser att Mira också gillar att vara lite sådär halvnaken… påminner om Dixie. Dom verkar ganska lika dom två tjejerna. hihi

 3. Åh! Ska hon bjuda Emil, Evelina och Laura på te därinne då?
  puss

 4. Annika skriver:

  Vet inte om det är helt sunt och friskt att jag vuxna människa på snart 40 år blir lite avundsjuk på lilla Mira 😉 En lekstuga måste ju vara allas dröm men som du förstår hade jag aldrig någon.

  ps, girafferna var sjukligt imponerande och coola

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..