Var ska jag börja?

Vilken kväll, vilken lyckad tillställning! Tänk att 250 tjejer i en bilhall kan bli så bra! Det är svårt att beskriva hur roligt och fullständigt härligt det är för oss på Femme.se och Chevrolet att kunna bjuda in er läsare och ge er en lyxkväll.

Innan eventet är det minst sagt stressigt… Det är värt varenda svettdroppe!

Det är Ni som kommer som gör kvällen så lyckad, och det är Vi som är lyckligast när det är över eftersom vi ser hur mycket ni uppskattar det.

Ni som inte var där, trist läge 😉

Mera ikväll om eventet nu ska jag passa på att mysa med Hannah innan hon drar vidare hemåt. Vi är lite sega efter vår eftersittning måste jag erkänna…

Hannah in action! Om ni visste hur mycket papper och kartonger er goodie ligger i =) Igår var vi 10 personer som packade i två timmar! Slitsamt!

image

Dricka fanns det gott om som serverades av HIF grabbar!

Fantastisk mingeltallrikar

NI som gör kvällen!!!

Vår tyngsta goodie ever!!

 

 1. Så himla kuuuuul!!
  Jag vill också gå! Komsi komsi till Norrland nu 😛

 2. Hannah skriver:

  Fnulan,

  Det var jätteroligt att träffa dig! (Igen – vi sågs på träffen i Malmö också) När vi sågs i dörren och du undrade om jag var en av ”dina tjejer” så kände jag – jag måste ju bli bättre på att kommentera! Läser gör jag ju – ofta!

  Tack för en supertrevlig kväll! Barnen älskar vinsterna jag kom hem med 🙂

  Kram
  Hannah

 3. Tack underbara Fnulis för en toppenkväll! Du är grym! Allt blir toppenbra när du är inblandad! Önskar bara att tiden inte gick så fort eller att kvällen skulle fortsatt lite längre 🙂
  Mys nu ordentligt!
  Kram

 4. Tack för en rolig kväll <3 PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..