Socialen borde ta barnen…

Det är barnmisshandel! Det är både psykisk och fysisk misshandel. Jag lider med barnen som måste vara med om detta och vara mitt i denna misär.  Det är hårda ord, vassa armbågar med risk för hörselskador och mardrömmar resten av livet. Barn skulle inte behöva vara med om detta och socialen borde hämta alla barn som drabbas.

Drabbas av Ullared….

Det är sjukt att åka dit med de små.. dom lider, vi surar och dom tjatar… Nej, fy det är inte snällt att låta dom åka med…. Men jag fick i alla fall en snabbis mitt på Ullared. Goaste Åsa kom dit och vi hann kramas och dricka kaffe. Härliga ärliga Åsa! Love!

image

Mira pimpade till sängen hon skulle sova i! Klart hon vill sova som en prinsessa (eller prins)

image

Sen vi kom hem har det varit mycket Barbielek. Från Ullared till Barbiebal är inte illa!

 1. meen? fick ni bort stickersen??

 2. Aldrig haft med mig barnen till Ullared och dom får inte följa med försen dom är i tonåren (kanske).
  Där ska jag få gå loss alldeles själv och mina egna takt 😀

  Ni verkar ju ändå ha haft det bra <3
  PUSS

 3. Måste bara flika in med att min 3-åriga son fullkomligt älskar att vara där:D
  Han tjatar om att åka till ”geås”, vet dock inte varför men inte mig emot!;)
  Kram Mellton.

 4. Jill skriver:

  Jag håller med Dig, var där igår och det var massor av små barn som grät av tristress….
  Samma sak på Malmöfestivalen, alla som går med barnvagn mitt i vimlet, det enda de små barnen ser är ben och ben och ett tu tre så kommer det en hund som trycker upp nosen i ansiktet på dem…
  Nä stackars barn

 5. Ungefär som i julhandeln. Inte kul för nån. Shoppa är roligast utan trötta barn och uttråkade män.

  Kraaam

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..