Småbarnsföräldrars julafton

Plötsligt händer det… alla småbarnaföräldrars dröm. Ungen sover längre än vad man själv gör och i sin egen säng. Snacka om halleluja moment!! Lyckan är fullständig när det händer, men det är inte ofta inte…

Iza frågade mig på frågestunden hur jag orkade med både småbarn och stora barn (mina är 3, 14 och 18). Jo du Iza, man vet att man lever…… Många tror att Mira är den som tar mest plats men så är det inte faktiskt, men det är på väldigt olika sätt. Det stämmer så väl det som sägs ”Små barn små bekymmer…….”. För tillfället är det faktiskt en annan madam i huset som behöver mamma mer än Mira gör. Ibland känner jag mig schizofren i flackandet mellan dagisproblem och vuxenbarnproblem, men alla åldrar har sin charm. När Mira var liten bytte man en bajsblöja och samtidigt satt Cornelia och väntade på att bli färdigsminkad av mamma. JA schizo….

Det största problemet med små och stora barn är nog sexlivet.. Läs HÄR

Mira

Den här lilla stjärnan är mammas ständiga följeslagare för tillfället! Idag heter hon Mulan

 1. Så om 7-åringen redan nu beter sig som om hon var 13… Är det illa då? Kram på dig

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhah ja det blir bara värre min vän!

 2. Lotta skriver:

  Själv har jag ungar som är 9, 14, 20 och 26, och två barnbarn på 3 och 7, en go man och två galna hubdar. Jobbar 100 %. Fullt ös dygnet runt….Och vem tar mest kraft av morsan? Jo, den 20 åriga damen, som nyss flyttat hem igen! Och det här med livet med mannen i mitt liv, det blir inte ofta…..Men livet funkar fast det går i 100 knyck! Kikar ofta in och läser, men är dålig på att kommentera. Du skriver mycket tänkvärt och roligt!// Lotta

  1. Fnulan skriver:

   TACK Lotta!!!! Det värmer. Jag vet precis vad du menar….. KRAMEN

  1. Fnulan skriver:

   HAhahha JAAAAA håller med!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..