ANNONS

Småbarnsföräldrars julafton

/

Plötsligt händer det… alla småbarnaföräldrars dröm. Ungen sover längre än vad man själv gör och i sin egen säng. Snacka om halleluja moment!! Lyckan är fullständig när det händer, men det är inte ofta inte…

Iza frågade mig på frågestunden hur jag orkade med både småbarn och stora barn (mina är 3, 14 och 18). Jo du Iza, man vet att man lever…… Många tror att Mira är den som tar mest plats men så är det inte faktiskt, men det är på väldigt olika sätt. Det stämmer så väl det som sägs ”Små barn små bekymmer…….”. För tillfället är det faktiskt en annan madam i huset som behöver mamma mer än Mira gör. Ibland känner jag mig schizofren i flackandet mellan dagisproblem och vuxenbarnproblem, men alla åldrar har sin charm. När Mira var liten bytte man en bajsblöja och samtidigt satt Cornelia och väntade på att bli färdigsminkad av mamma. JA schizo….

Det största problemet med små och stora barn är nog sexlivet.. Läs HÄR

Mira

Den här lilla stjärnan är mammas ständiga följeslagare för tillfället! Idag heter hon Mulan

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00