Värdelös

image

Hate it!!!

Jag är heeeeeeeelt otroligt värdelös, jag klarar det inte. Det fungerar inte i min hjärna helt enkelt. Jag hatar verkligen att vi i det papperslösa samhället ska få en massa papper. Nej, det är INTE miljön jag tänker på ett dugg. Utan det är mitt dåliga samvete och dåliga minne.

Jag har nog ALDRIG fått in en lapp i tid. Jag klarar inte av lappar.  Fatta ångesten när jag fick TRE lappar på Miras gympa att fylla igår. Jag har redan glömt bort dom, eller rättare sagt förträngt dom alla.

Så kom jag till dagis ”Välkommen på föräldramöte”. Jag lät den hänga för då påminns jag varje dag tills det är dags. Men då har jag nog ändå glömt det och det blir årets överraskning. Jippie!

image

Kan man packa för många armband??? Nejnejnej

 1. Jag gillar lappar och papper av alla slag. Att få dem i tid tillbaka till skolan ligger på barnens ansvar. Och det funkar för den ena, dottern, men sonen får inte ens hem lapparna till mig…

  Men nu är ju mina 17 år så de kan leva med det ansvaret. 😉

  1. Fnulan skriver:

   Hahha inte min son heller…

 2. towe skriver:

  Haha! Gillar mixen i inlägget. Anyway, då är vi två. Jag kan inte hålla reda på något om jag inte själv skrivit in det i min almanacka för hand och satt dit ett litet klistermärke. Sån är jag. Kram towe. p.s.

  1. Fnulan skriver:

   Pussgurka, skönt att vi är fler!

 3. Det här med papper vet jag hur det är…
  Från det att jag började gymnasiet tills nu jag tog studenten har jag nog slarvat bort VARENDA papper som vi fick på våra lektioner.. Kunde ikke hålla reda på dom överhuvudtaget…

  Men… Vad gör det om 100 år liksom? 😉
  Massor av skååååånepussar

  1. Fnulan skriver:

   Äsch gör inte ett dugg =)

 4. Jenny skriver:

  Tänk de som har många barn..shit jag håller knappt koll på våra två 😉 tur vi är olika. Haha

  1. Fnulan skriver:

   Hahhahah ja…. galet!!!

 5. Det är ändå väldigt härligt att läsa att man inte är ensam om det är fenomenet. Jag menar, jag avskyyyyr alla dessa lappar – fyller i dom direkt oftast men skickar inte med dom tillbaka. De blir liggande i köket eller hallen o kommer A-L-L-T-I-D försent tillbaka! Alltid!

  Tänker man på det så är det ju ruskigt skönt att varken Rasmus, Jonathan eller Noah går på dagis – hur mycket lappar hade det inte blivit då?? Nu räcker det med lapparna från Linus och Simons skola…

  Kramar <3

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhaha är du likadan, gött!!!
   Pussen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..