Såklart så blev det en Fnula….

Ja vad trodde ni? Trodde ni verkligen att jag skulle gå på fest utan att göra en Fnula? Man ska ju göra det man är  bra på eller hur!
Och ofta så är jag så förvirrad och off i min hjärna att det är tv personligheter jag har problem med. Jag har ingen koll. Familjen Annorlunda mammorna har blivit drabbade av mig, varenda en av dom men vi är fortfarande goda vänner.

Vi stod och pratade med rara Johanna och Putte Nelson. Ni vet han; Så ska det och låta, Postkodsmiljonären, Körslaget etc. Jag hade varit inne och snokat på hans instagram efter att jag träffat hans fru. Så jag skulle impa liksom. Visa att jag visste!

– Så Putte jag såg att du har stora projekt till hösten, kul!
Jaha, vad menar du, sa han och rynkade på ögonen
Ja men, alltså med Körslaget och allt…
– Öööö det var förra året…
– Oj, Jaha… alltså.. förlåt. Jag visste inte…
Putte börjar asgarva och säger klämkäckt
– Och jag vann…..

Jag dog lite… Jag såg löpsedlarna, ”Putte rasar efter bloggares attack” Vi skiljdes åt som vänner och jag tror inte att det var sista gången trots allt. Efter Puttes terapi kan vi nog börja om på nytt.

Putte Nelsson

LOADING..