Det blir spännande

Det kommer bli en spännande dag idag, eller kanske till och med ”upplyftande”.. Nja, tror inte det men man hade kunnat hoppas. Mina tudor ska bli tillplattade på mammografi idag. Jag ska få se bevis på att dom är stora (i bh:n) men förbannat ihåliga när det gäller. Kul…

Men det som kan bli mest roligt är att Mira ska följa med. Det ska bli spännande,,,

Jag kommer nog att bli helt knäckt efteråt och ringa och gråta för mannen om hur synd det är för honom med en fru som har stora men tomma tudor. Efter det ringer jag till APS som var med på mässan i lördags så får dom rädda mig från min eventuellt kommande skilsmässa på grund utav ”tudor with no function what so ever”. 

Fredrik från APS-artistic plastic suregery höll ett intressant föredrag på Fab Mamas om vad skönhet egentligen är. Det handlar inte alltid om det perfekta utseendet. Jag ville nästan kössa honom för att han som plastikkirurg har den inställningen.

Carolina hade turen att kamma hem ett härligt pris på APS, en filler eller tandblekning! Ja jag är avundsjuk men står i bakgrunden och ler fint…

APS och Allékliniken var några av företagen på Fab Mamas, jag ska presentera flera sen.

 1. Jill skriver:

  Gå och kolla dem, och jo de är användbara, ”krockkuddarna” är bra att ha
  de är bara platta i maskinen, sen kan man ”rulla” upp dem igen och stoppa in dem i bh:n igen

  Finaste Mira kommer underhålla dig så Du inte kommer hinna oroa Dig

  Kram På Dig

 2. Vero skriver:

  Hade jag pengarna och visste att det var helt problemfritt att bygga upp till större boobies så skulle jag helt klart göra det.
  Har skämts hela livet för de små knopparna, inte ens växte de sig större när jag ammade. Skäms fortfarande. Tur det finns bh med en jävla massa gele i om man vill ha urringat.
  Ja, jag skulle inte bygga jätteboobies men gärna till en B kupa eller som max en C iallafall.
  Och mina räcker knappt till att stoppa in i tillplattaren och ont gör det. Hihi….

  Ha en härlig fredag!

 3. Vad bra att du går och kollar upp dem i alla fall, vet ju att du har gruvat dig lite inför det <3

  Stooor kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..