ANNONS

Man ska aldrig säga aldrig

/

Mannen var på apoteket precis innan jul och kom hem med en stor påse med ”bra att ha grejer” inför en förkylning. Jag hånskrattade lite och gjorde nog så att han skämdes lite för att han ”slösat” pengar..
Vadå, jag är ju aldrig sjuk? Onödigt att handla hem om man inte ÄR sjuk!

Idag tackar jag honom med en snorig puss när han kommer hem, sen ska jag hålla honom vaken hela natten. Ej på grund utav trevligheter utan för att jag ska ligga och snörvla och hosta honom i nacken. Så kärleksfull är jag.

Julpussen
Välkommen Susanne och Ulla som följare på Bloglovin <3

Idag har jag ÄNTLIGEN fått inviga min julklapp av barnen, två nya ”GreenGate” muggar. Å så mammas godavetebröd såklart, det får man när man snart har en manlig förkylning. Hannah du har skapat ett ”GreenGate-monster”

16
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00