Dödstyst…..

Uj, bäst att smyga in här för världen verkar ha stannat upp idag. Till och med Ullared har stängt och vi var nästan på väg dit. Så sjukt det är egentligen, på juldagen har MÅNGA affärer öppet när alla handelsanställda borde få vara med sin familj. Midsommardagen och nyårsafton, nä minsann då är det stängt, då får handelsanställda få sova ruset av sig =) För vår del  innebär det att min man ALDRIG får umgås med sin dotter under julledigheten. Vi kan ALDRIG vara uppe hos hans familj i Norrköping och fira jul. Han har ledighetsförbud då; – Surt sa räven..

Idag har vi sett på ELVA avsnitt av Breaking bad på Netflix. Toppen serie! Vi har även bjudit mina föräldrar på mat, det gäller att passa på när det är städat och finns gott om goda rester.

Puss på dig!

 1. Så mysigt! Konstigt att Ullared har stängt idag. Nu blev jag sugen på att åka dit.

  1. Fnulan skriver:

   Nej dom hade öppet igår men inte på midsommardagen. Kramen

 2. Japp, här var det lugnt…bäst att kommentera så det blir någon fart 😉 Håller med dig helt om öppettider på helgdagar, helt sjukt, tyvärr…. Här har vi 9 grader och ösregn, funderar var sommaren tagit vägen….eller den är väl hos dig kanske??! Innedag med bak, tvätt, tv-tittande och läsning står på min lista….Skickar kramen i utbyte mot lite sol/värme tack 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Nej vad trist. Vi har det fint hos oss. Här skickar jag lite. Puss fina moster Nettan

 3. Emelie skriver:

  Håller med dig till fullo! Mer ledighet åt alla handelsanställda! Åtminstone ordinarie så vikarier kan få komma in och jobba och tjäna bra med pengar!

  Samma inom vården!

  Puss

  1. Fnulan skriver:

   Håller med dig vännen!!! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..