ANNONS

Blod, svett och tårar

/

Hörrö, vet du, jag har glömt att visa sköna bilder från lördagen. Snacka om att ta semester på riktigt. Konfa-festen blev väldigt lyckad, sista gästerna åkte 00:30 på natten. Så vi mös verkligen in på småtimmarna. Det var dock inte smärtfritt, en av oss höll på att svimma av värmen i kyrkan, en höll på att smälta bort av svett och någon slog sig blodig.

Gabriel var nöjd med dagen, det var det viktigaste

Stolt gudmor Kamilla och de två som varit mest delaktiga i konfatiden, Anki och Agneta

Mina kärlekar

Vackra Matilda <3

Tårtan som min mamma bakade, kladdkaketårta men chokladtryffel. s otroligt god!

Här satt jag och Tessan och mös in på småtimmarna!

Syskonkärlek

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00