ANNONS

Uppsvälld

/

Hej bejb, ligger du och latar dig i soffan med en paket praliner? Det skulle jag vilja göra, men jag har precis kommit hem från träning så det känns lite sådär att vara onyttig… Träningen behövdes efter dessa dagars frossande i Polen. Jädrarns med god mat! Håll i dig för nu kommer sagelvarning…

På ett fantastiskt hotell beläget på bästa plats i Sopot tog personalen emot oss på Sheraton. Vi fick en rundvandring och se till exempel ”Cigarrummet” och ”Vinoteuqet” där man kunde få smaka på lyxlivet. Det var en otrolig miljö och servicen var helt otrolig som den ska  vara på ett femstjärnigt hotell som Sheraton i Sopot är. Vi blev serverade en femrättersmeny på Inasia med typiska thailändska rätter. Kockarna hade ”livecooking” och vi fick gärna hjälpa till.

Detta är ett hotell jag verkligen vill tillbaka till för att få känna lite lyx. En natt kostar inte mer än cirka 1500 kr där mat och spa ingår, alltså väldigt bra paketpriser. Och vet ni… det finns en barnklubb och ett otroligt spa. Hänger du med mig dit?

Här intog vi vår femrätters med utsikt över havet

Bra läge minst sagt! Precis vid huvudgatan Monte Cassino och stranden med Europas längsta pir.

Åååå vill spendera mer tid där!!

Vad sägs om denna menyn…… Otroligt gott men svetten pärlade sig i pannan =)

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00