Oj vad hände där

Hej fina rara goa älskade du. Jag fjäskar lite, men det är bara för att jag behöver lite kärlek jag med =)

Jag letade efter plåster till Mira när jag kom hem och i det skåpet hittade jag något jag verkligen förträngt. Du vet en sån där sak man får lite ångest över att man köpte och ångrar djupt att man la pengar på. Och man fattar inte vad man tänkte på överhuvudtaget. Nu lämnar jag över den saken till mannen för jag vägrar ta tag i det…

Ett svagt ögonblick köpte jag prinsesstyg som ska bli nya gardiner till Mira. Jag HATAR catchiga gardiner, Mira ÄLSKAR catchiga gardiner, men vad gör man inte för sina hjärtebarn. Jo man lämnar över det till mannen så får han sy dom…

Nej ni får INTE en kommentar på varför tyget låg i garderoben bland medicinerna. Det blir så ibland när man får akutstäda. Så det så…

 1. Stina skriver:

  Behöver också en man som kan sy…. Jag blev ombedd i högstadiet i 7an att ha träslöjd i stället, så du förstår ju hur dålig jag är på sy.

  1. Fnulan skriver:

   Hahahaha underbart!!

 2. Stina skriver:

  Akutstäda är bara bäst…Önskar dig en härlig dag.Kram

  1. Fnulan skriver:

   Visst är det! ! Oslagbart. Kram

 3. Maria skriver:

  Akutstäda får jag ofta göra & gör jag inte det tittar svärmor lite så där konstigt på mig & den blicken hatar jag, HaHa!
  Måste säga att jag är lite avis på dig….att ha en man som syr, Det är banne mig inte dåligt 😉

  Puss puss

  1. Fnulan skriver:

   Haha ja du… eller så är det otur för honom med en kvinna som inte gör det <3 KRAMEN

 4. My skriver:

  Hej goa, söta, rara, fina, snälla du! <3
  Hahaha, jag fick mig ett väldigt gott skratt..
  Känner igen det där med akutstädning. Man hittar sakerna lite varstanns där dem inte "förväntas" att vara… Eller slänger in det i någon garderob som efter ett tag ser ut som ett tredje världskrig. Haha!!
  Skönt att jag inte är ensam 🙂
  Puss o kram <3

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaah nej jag är skitbra på det =))
   KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..