Ledig fredag?

God middag säger jag och Mira säger ingenting för hon sover fortfarande…

Idag är vi ”lediga” och det kan behövas för det blir en tuff helg, jag vill inte ens tänka på det. Jag behöver ladda krafterna idag. I morgon bitti går jag till Body Balancen bara för att få lite energi. Förutom en väldigt stor händelse i mitt liv ska jag vakta barn på disco i 6 timmar i kväll, gympa med Mira, dans med Mira och middag med vänner.

Sen har vi ju det andra som vanligt…..

Tyvärr finns högen kvar hur mycket jag än koncentrerar mig på att tänka bort det med telepati.

 1. Jag skulle också behöva vara ledig känner jag, längtar som en tok till min mammaledighet! 🙂

  Hoppas tvätthögen försvinner, bara du tänker bort den tillräckligt mycket så kanske 😉

  Ladda ordentligt för helgens göromål, härligt att komma igång med din favoritträning igen!

  Kramar!!

  1. Fnulan skriver:

   Jag fick inte tid idag..attans. men på måndag så! Ja nu vill jag lära känna din bebis!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..