Stolt som en höna skiter

Hej vännen, har du överlevt din måndagsmorgon? Jag gjorde det knappt som vanligt.

Fast jag gjorde en sak i morse som jag ALDRIG trodde att jag skulle klara av, någonsin! Jag är också väldigt stolt över min man som anslöt till de ”blå-vide” i Malmö igår, hans kärlek till sporten gav vika så att han satt mitt i den malmöitiska hejarklacken. Han såg minsann lite blå ut när han kom hem från fotbollsmatchen. Snacka om att det kan bli rajraj nu, eller jag ska kanske först kolla så att han har konverterat helt? Jag tycker att det är roligt att han har fått se ”riktig” fotboll för en gångs skull 😉

Jo varför är jag mer stolt? Jo jag lagade min söndriga tand UTAN bedövning! Jag med min tandläkarskräck är så jäkla mallig! JÄKLIGT mallig! Jag bad om ett sånt märke barn får men det fick jag inte.. taskigt =)

Mäktigt…. MFF i mitt hjärta <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..