Komsi Komsi

Olalallaaaa mannen får skynda sig hem idag, hans fruga ska flirta hejvilt med honom. Olalallaaa jag är oemotståndlig, idag kommer jag att få både kli på ryggen och massage. Har jag riktig tur kan det säkert bli en och annan puss också. WOOP WOOP!

Kärringen har fått flirtögon, passa dig gubben!

Jag var hos Mia på Just4you (<–länk) idag. Jag fick äran att ligga och slappna av i två timmar och bli ompysslad. En efter en ögonfrans fick förstärkning med hennes flitiga fingrar. Hur orkar hon? Jag hade fått tuppjuck efter två strån.. Jag har sett bilder på många ögonfransfyllningar och jämför jag blir jag glad, för Mia är duktig, GRYMT duktig, och petig. Sen är hon förbannat trevlig också.

Som mina läsare får ni ett PANGPRIS! 550 kr för ett nytt set!! Det brukar kosta allt från 800 kr uppåt hos andra. Säg bara att ni läser min blogg så hjälper hon er. Som stylist kan du även köpa dina varor här.

Bli inte rädd, jag ser ut såhär utan smink, det är den sanna sanningen… Det ska bli jäkligt skönt att slippa ha mascara.. och tänk att vakna färdigsminkad varje dag förutom lite foundation! Lyx för en stressad mamma!!

 

 1. VARNING!!
  Man blir sjukt beroende

  1. Fnulan skriver:

   Hihihi ja du….. jag är redan FAST!!!

 2. Men Fnulan, nu blev du ju ännu finare <3 Skulle också vilja pröva på men har haft problem med eksem runt ögonen förr så jag vågar inte ens byta mascara… Flirta vidare du, snart får du utdelning ska du se 😉

  1. Fnulan skriver:

   Aj då. Det var inte kul. Men du är fin som du är! Pussen

 3. Toppenfint!
  Jag skulle kunna tänka mig att göra det bara för att få ligga still i 2 timmar, ha ha!
  Kram, kram!

  1. Fnulan skriver:

   Hahhaha ja du det är UNDERBART!!!

 4. Stina skriver:

  Så skitsnyggt… Hoppas på mycket flört:-)

  1. Fnulan skriver:

   Suck blev inget med det… 😉

  1. Fnulan skriver:

   Tack!!! Puss och kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..