Nu är det gjort… oskulden är tagen

Vilken dag… shit pomfritt… Och den är inte slut ännu. När jag slutat på eftermiddagen var det snabbt till BVC för 5 års kontroll (jadå OK stämpeln på gumpen är på plats). Direkt efter var vi hos Fridha för att klippa Miras okontrollerade trollhår. Sen gick det i 180 mot Ullis, världens bästa Ullis som har tagit min oskuld..

Jodå, i alla fall min tatueringsoskuld.

Jag har velat tatuera mig så himla länge men inte kunnat bestämma mig för vad och var. Barnens namn… njaee…. Blir för mycket och för långt. Mannens namn, njaee då hade han blivit tokig. Men en dag kom det sådär bara. Jag visste vad jag ville ha och var. Och min snälla man såg till att det hände. Han skickade mig till Ullis på Honey Bunny tattoo.  Resultatet, ja, det kommer här;

Min egen text <3

Ja det känns, men inte så farligt, det svider liksom. Det värsta med att göra en tatuering är att man direkt efter börjar planera för nästa :O. Min pappa har alltid sagt att det är ligister som har tatueringar så därför får man passa på när han är på semester….

Ullis och Karin är så härliga! Innan nålen plockades fram så ville Ullis lära känna mig för att förstå vad jag ville ha. Seriöst värre. Jag som bara brukar säga Ja och sen kör vi liksom…

Noga är bara förnamnet… Jag ska tillbaka om fyra veckor så att Ullis kan kontrollera att hon är nöjd med resultatet =)

Tjejerna har även en Facebooksida där ni kan se fler av deras mästerverk.

 1. Anna skriver:

  Hej! Jag gjorde min fösta tatuering för 10 dagar sedan. En fjäril i 3D. Tänker redan på var min nästa ska bli. Min dotter som är 11 år har inte sett den. Hon vägrar. Lite sur på att mamma tatuerade sig. Ingen aning varför. Mina föräldrar, man och mina två andra barn tycker den är fin.

  1. Fnulan skriver:

   Åh vad fint det är med fjärilar!!! Huvudsaken är att du gillar den, glöm inte det. Kram

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmm förstått det….. ojojoj. KRAM

 2. Lotta skriver:

  Så fin, men fattas bara annat när det är världens bästa Ullis som varit i farten 🙂 Jag och sambons grabb åkte från Borås till Lund bara för att bli gaddade av Ullis 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Jaaaa världens bästa Ullis, och jag förstår att du åkte hela vägen <3

 3. Annelie skriver:

  Ja, då är du ”märkt”,,, nu ska du se att du bara vill ha fler och fler.
  Jag har 6 st,, vet redan tre fyra stycekna till jag vill ha.. *L*

  1. Fnulan skriver:

   Ja jag gissar på det.. stackars min pappa, det kommer att bli hans olycka i livet med en dotter som är ligist

 4. Malin skriver:

  Grattis till förlorad oskuld. Det blev väldigt snyggt.

  1. Fnulan skriver:

   TACK Malin!!! Ha en fin dag <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..