– Men jag har baaaaraaaaa regn hos mig

Jaja, där kan ni sitta och skryta om er sol på Facebook. Schysst… Jag har glömt vad en sol är för något till och med. Och det har nog Mira med för guuuuuuud vad hon tjatar efter Bamse (Fritidsresor). Jag har sagt tusen gånger att Bamse har semester på vintern, han kan inte vara ute för det finns inga vinterkläder till honom.

Mira köper inte det. 

Björnar har faktiskt päls, och Bamse syns ju FAKTISKT på tv:n, han är inte ledig. Så det så.. Så tjatet fortsätter. Igår grät hon olyckligt för att hon saknar honom så. Och vem farao vill inte till Bamse? Jag vill alla dagar i veckan, speciellt nu när jag inte sett solen på flera veckor känns det som. Till min mans förtvivlan vill jag till samma ställe som vanligt, ja det är ju bara fjärde gången gillt till Pasha Bay då. Varför ta något annat när man hittat det bästa?

Idag är det att plugga…. ta hand om sjuka familjemedlemmar och försöka andas mellan varven. Och godissuget är otroligt starkt, det är ju lördag 🙁

Vem som vann rakapparaten kommer i eftermiddag, jag ska be mannen välja ut en värdig vinnare <3

  1. Fnulan skriver:

   Näääääääääää är det sant????? USCH

 1. Jenny skriver:

  Jaja skryta är kul ibland haha. Men jag längtar åxå efter värme OCH soli kombination. Jag har att de inte blir Turkiet på läääänge…men du får ditt ställe att låta så bra. Njut av kvällen vännen. Pok

  1. Fnulan skriver:

   ÅÅÅK DIT!!!!!! PUSS

 2. Lisbeth skriver:

  Ta det försiktigt med VV-godiset, annars får du tillbringa senare delan av kvällen på toa. Men lakritsen är gôrgó!
  Blir sötsuget jobbigt så köp Ländias gammeldags kokos/chokladbollar eller Kung Markattas riskakor med choklad. 2 pp/st och jättegott! 🙂
  Det känns som man fuskar nästan..
  Håll ut, det blir bättre!
  Kramen

  1. Fnulan skriver:

   ÅH tack för tipset!!! PUSS

 3. Riktigt trökväder här också….nästan inslag av snö nu…Men jag önskar faktiskt hellre snö och kallt så man får lite adventsstämning snart 😉 Och en solresa i julklapp skulle inte vara så dumt! Hoppas det går bra med pluggandet och att dina sjuklingar kryar på sig! (Här blir det ostbågar ikväll) Kramen!

  1. Fnulan skriver:

   Åååååååååå ostbågar!!!!!!!! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nu dog jag ostbågsdöden

 4. Lena skriver:

  Du vet om att det finns VV-godis va? 😉

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm och det ska jag äta ikväll =)))

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..