Jag har tänkt på dig.

ÄNTLIGEN är vi ute på nätet igen, jag känner mig levande och social =) Det är sjukt att man är så beroende av internet, jag blir rädd… Jag tackar kusinen som såg till att killarna på Romelebygdens faktiskt felsökte och fixade trots helgdag, det är service det <3

Nu sitter mannen och glor på hockey. Det är bättre än det vi såg innan, Sällskapsresan. Jag får krupp på sådana filmer, jag skäms så att jag håller på att dö. Det är i samma anda som Ullareds programmet. Hu… jag ryser!

Jag måste också ge alla er tonvis med kärlek till er som på något sätt drabbats av Tsunamins kraft för 10 år sedan. Ni har varit i mina tankar flertal gånger om dagen. Jag förstår att ni som förlorat någon inte minns extra mycket idag, den saknaden finns varje dag <3

Tänk att något så underbart kan vara så hemskt…

  1. Ja, när internet inte funkar känner man sig avskuren från omvärlden 🙂

    1. Fnulan skriver:

      Ja så galet det är… inte bra alls att vara så beroende 🙁 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..