Vissa har tur

Herregud vi har inte haft internet på hela kvällen. Jisses vad jag har fått gjort tack vare det, all bokföring blev klar! Barnen och mannen har spelat spel tillsammans. Ja, det är nog bra med lite internetfria kvällar. Jag ska smyga upp på vinden och stänga av lite då och då 😉

Moder Natur har spelat oss ett spratt. Jag vaknade till ett vintervitt Veberöd idag. Jag blev så himla snopen! Det har nog inte snöat på många ställen. Men taskigt att det kom idag och inte igår. Jaja som det brukar i Skåne så regnar det bort snart…

En passade på att njuta i solen och snön, men ljuset var väldigt starkt =)

Mössan fick Mira i julklapp av Moster som stickat den =)

  1. Ww skriver:

    God fortsättning. Åh, wow vilken fin mössa moster gjort. Hälsa henne från mig. Många kramar

    1. Fnulan skriver:

      Jag lovar <3 KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..