Veckans lärdom

Hur korkad får man vara? Blondinskämtet är ett skämt jämfört med vad jag kan syssla med.. Suck. Ni som känner vet ju att jag brukar göra ”fnulor” som att glömma min mamma när jag kör iväg och mycket annat, en del kan ni nya läsa om HÄR.
Men nu så.. Jag satt med mina hörlurar på jobbet och dunkade på med musiken på högsta volym. Plötsligt ringde det så jag drog ut plopparna ur öronen och pratade med den som ringde. Gud vad jag hörde dåligt, men det var såklart den höga musikens fel.

När jag sen skulle sätta in plopparna igen såg jag det….

hörlurar

Snacka om att jag började leta OCH rota mig i örat. Jag hittade inte ploppen någonstans. När det började värka i örat fick jag skamset gå till doktorn.

Men hahaha va?? Asså…. Han skrattade så han kiknade, Doktor Jan kunde knappt se ploppen som satt så långt in i örat så att han fick ta en lång peang och lirka ut den… Hans kommentar efteråt var obetalbar:
– Ja du Malin, det är sånt här vi brukar få göra med barn….

Och han fick svar på tal…
– Ja jag är faktiskt min mammas barn, svarade jag skamset och tog min plopp och gick..

Hahahahaha suck…

 

 1. Tror du gjorde hans dag, min också för den delen 🙂

  Puss på dig!

  1. Fnulan skriver:

   Hahahhah ja jag tror det jag med =) Puss

 2. Tommy skriver:

  hahahaa, älskade Malin .. Du är fantastisk.

  Det där hade jag nog inte vågat berätta, men underbart att du gör det! <3

  1. Fnulan skriver:

   Hahahha klart man ska berätta allt =)) KRAMEN

 3. Hehehe… Det där har jag inte lyckats med (än…) men jag är också en ganska kreativ person när det gäller att hitta på konstigheter… Tack för att du delar med dig!!
  /Christina

  1. Fnulan skriver:

   HAhahahha KRAM!!!

 4. Förlåt, men ha ha ha, du är ju helt fantastiskt! <3
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..