ANNONS

Marica är Kidnappad

/

Jag ÄLSKAR att överraska mina vänner, och nu har jag en vän som behöver lite extra kärlek så idag kidnappade jag Marica. Eller, jag sa till henne att hon skulle infinna hos mig prick 09:45. Jaja, hon kom sent som fint folk gör men jag älskar henne i alla fall.

Japp, idag blir det lyx på hög nivå! För vi befinner oss HÄR <– länk för den nyfikne!

Ni kan ju hänga med oss på Instagram om du vill @fnulan eller @maricasilverhome

Vackra Marica

Vi gick all in på fikan, ätardag it is

Mys! Jag har faktiskt försökt göra mig fin idag, jag har försökt i alla fall, håret är INTE mitt eget utan det kommer från Love Forever Hair

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00