Det börjar likna nått… och vägning

Japp, nu är männen i full gång! Ja jag med faktiskt. Jag undrar hur många aktivitetspoäng* det är på ViktVäktarna att tapetsera och måla om? Asså, vet du hur många gånger jag gått upp och ner från en stege idag? Jag fick till uppgift att torka av taket.. Japp, han är tuff den där svärfadern, men ska det bli ska det bli ordentligt.

Första strykningen av färg är på plats och i morgon kommer ni att få se vilken tapet det blev =)

Förresten hade jag gått ner 0,7 kg idag! Gud så glad jag blev, det har varit trögt ett par veckor, men nu börjar lusten att krypa tillbaka sakta men säkert. Det är just denna perioden som jag alltid gett upp förr. Nu vågar jag inte svika er, men framförallt mig själv. Så nu biter vi ihop och kämpar vidare! Mera tapetsering ger mer aktivitetspoäng*, så jag ska meddela mannen att det blir fix i hela huset nu 😉 Jippie älskling! Visst blev du glad?

*Aktivitetspoäng är när du tränar, då får du fler ProPoints att äta på ViktVäktarna

Min duktiga man som alltid sliter

KOLLA mamma jag når till lampan!

  1. Så duktiga ni är med fixandet och trixandet ❤️ Och heja dig för viktnedgången, så länge du är nöjd och blir stärkt av de resultat du får och på hur kroppen svarar så är jag glad

    1. Ja det är skoj, och vi är låååååååångt ifrån färdiga på några av dina punkter 😉 kramen

  2. Grattis både till din slitande man och till din viktnedgång. Heja du! Kram Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..