Krokodil Zoo

Nu försöker jag sammanfatta alla intryck från dagen.. Underbara Agneta och Clara hämtade upp oss på Kastrup och sedan dess har det minst sagt varit full rulle. Barnen bara klickade, de vuxna bara klickade. Japp det blev full pott.

Detta måste jag erkänna blev en hårresande känsla när det stod på inbjudan att vi ska besöka ett Krokodil Zoo… Jag är skitskraj för dom… Men men jag gav såklart det en ärlig chans och det är väl en bra utmaning att möta sin skräck?
Krokodille Zoo är det enda i världen som har 23 olika arter!  Det är inte helt fel att säga att dom där krokodilerna bör få lite respekt, de har funnits i 200 miljoner år. Dom har varit polare med dinosaurerna, respekt…Och om några dagar flyttar Europas längsta krokodil in, FEM meter lång… FEM!

I alla fall… Jag blev lite tagen över att jag ändå gillade att vara där, vilka urtidsdjur! Läckert läskiga och ganska skrämmande att få komma så nära… Häftigt! Och ABSOLUT ett ställe man ska besöka med sina barn om man är på Lolland-Falster.

Nu ska vi försöka komma till ro, det blir en lång och händelserik dag i morgon, följer du med?

Jag var inte så jättetaggad på att möta Krokodilerna, men nu är jag så himla glad att vi var där. Ett otroligt ställe med engagerad personal (dock lite ärriga om armarna…) tog hand om oss och gav oss en minnesvärd upplevelse.

 

Mamman var med modig eller hur =)

På Krokodill Zoo delade JÄTTE sköldpaddor plats med apor, ödlor, ormar och MASSOR med krokodiler. Kolla mot våra fötter så stora dom är. Och dom går runt fritt!

Detta är den fulaste Krokodilen jag någonsin sett =)

Och denna den äckligaste…..

SUPERNÖJDA ungar utanför Krokodil Zoo!! Mira, Elias, Oliver och Adam

LOADING..