Gå ner en storlek till sommaren?

Hu vad det slarvas med ViktVäktarna, men det är en sjukt jobbig utmaning att fixa det när man är på press- och bloggresor som jag varit en hel del nu den sista månaden. Och värre blir det säkert när jag och Mira kommer till Turkiet. Jag tänkte (OBS!! TÄNKTE) att jag skulle kundna träna i träningslokalen medans Mira är på Bamseklubben. Sen slutade jag att tänka och kände hur skönt det ska bli med egentid vid stranden… Vi får se… Jag kanske chockar både mig själv och er… samtidigt så vet jag att man dricker mer vätska som jag slarvar med annars. Jaja, inte Efes då kanske, det förstår jag =)

Vad är dina tips på att klara en utomlandssemester som ViktVäktare?

ViktVäktarna har ett GRYMT erbjudande nu! HALVA PRISET! Erbjudandet gäller i några dagar till så hoppa på nu så kanske vi tillsammans kan få på oss dom för små shortsen till sommaren?

 1. Jag säger.. njut, unna dig allt det goda som erbjuds. Nu talar jag inte om massa efes ( fast dom är ju grymt goda där nere) utan frukt, grönsaker, kosta på dig bättre middagar med kött eller fisk. Be om att få hoppa över pommesen och ät mängder med grönsaker. Hur goda är inte dom där nere? Viktminskningen sitter i huvudet till största delen och fokusera på det som är tillåtet istället 🙂 Sen är det väl kul att springa runt i affärer och titta på de lite mindre kläderna du kan köpa nu? All motion är bra motion eller hur? 🙂

 2. Linda skriver:

  Hej!
  Tipset är att slippa kolhydrater en vecka i Turkiet. Man kan frossa i en massa gott ändå. Så gjorde jag när jag var på Cypern och var samtidigt med i VV.
  Hälsningar Linda

 3. Är ganska morgonpigg så nu senast när vi var iväg gick jag ut och tränade medans resten av familjen sov, kom sedan tillbaka lagom tills det var dags att gå till frukosten. Tycker det är så skönt att träna på morgonen om man kan.
  Sen att man kanske inte äter superstrikt under en semesterresa, men det tycker jag att man måste få unna sig.
  Ni kommer säkert få det underbart i Turkiet.
  Trevlig helg.

  Kram♥

 4. Åsa skriver:

  Oj, va svårt med tips. Försök att låta bli allt som är friterat och drick mycket vatten.Jag har problem när helgen kommer. Dålig på att att registrerar vad jag äter och dricker då. Vardagarna går bra, sen kommer helgen. Hoppas ni får en härlig semester! //Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..