Ärligt? Jag förstår inte problemet….

God kväll! Nu lyser solen på oss i Veberöd! Härligt! Och vilken tur eftersom vi hade avslutningspicknick på förskolan. Asså.. sista grejen liksom. Fast jag vill inte prata om det där för då bryter jag nog ihop.

Vi grillade kycklingburgare och åt de första svenska jordgubbarna, HIMMEL vad goda!

Du… du som är så klok…förstår du vad problemet är? Jag har ätit Tacos tre dagar på raken. Min man skakar på huvudet och tycker att jag är galen. Vad är problemet liksom? Det är supergott och kan göras på ett superbra sätt för mig som går på ViktVäktarna!  Byt ut massa tortillabröd till en Tacosallad istället, MUMS!!!

ps. ViktVäktarna letar efter fler coacher, kan inte du bli det så kan vi köra ihop? Kolla HÄR för mer info om infomötet ds.

image

Asså det är så gott! Det var middagen i måndags efter semestern. På tisdagen var det första måltiden i ViktVäktarnas matkasse och jag jublade. Vi använde såklart resterna från måndagen. Och idag åt jag rester av resterna till lunch. Man kan ALDRIG äta för mycket Tacos. Och det går att variera i all oändlighet. Igår hade jag sockerärter och rädisor i, spännande men gott <3

 1. Pippi skriver:

  Mira har så fina blommor i håret. Var har du köpt dem? Vill att mitt barnbarn har sådana i midsommar 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Hej Pippi, dom är från Turkiet, Kram

 2. Jenny skriver:

  Jag kvalar tyvärr inte in som coach hos viktväktarna 🙁
  Däremot har jag tagit beslutet att börja igen. Blev ju guldmedlem förra gången så nu ska jag banne mig på det igen och få tillbaka min målvikt. Ska gå i Sjöbo, var går du? Jag fixar det inte med enbart online, jag måste på möten och skämmas lite mellan varven 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Jag går i Veberöd =)) Då kan vi köra tillsammans. Kramen

 3. Alltså…när jag växte upp ( nej, inte på typ 1700talet) utan 70-talet, var jag så van vid att alltid få serverat rester dagen efter…så jag är , i vuxen ålder, sjukligt trött på rester. Eventuellt kan jag ta tacofärsen dagen efter och blanda med pasta och lite crème fraîche, täcka med riven ost och köra som gratäng i ugnen. Men annars…..helst inte rester……
  Kram J

  1. Fnulan skriver:

   Jag hatar också rester, men Tacos funkar gott det =) Kramen fina

 4. skriver:

  Pengar har jag ont om som föräldraledig men du får gärna passa Max några timmar!!!❤️Puss på dig

  1. Fnulan skriver:

   Ja det gör jag GÄRNA! Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..