Halv 8 hos mig

Japp idag slog jag på stort, som om jag var med i halv 8 hos mig. Jag bjöd familjen på en riktigt kulinarisk middag. Det var storslaget och ett gastronomiskt matunderverk. Nu förstår jag varför jag fick inbjudan till ”Halv 8 hos mig”. Du förstår nog i samma andetag varför jag tackade nej.

Japp, en vanlig söndagskväll, Mannen tittar på sport och jag kollar serier. Igår trodde jag att jag skulle impa på mannen när jag fått veta att det var en spelare ”från” Veberöd i svenska damlandslaget. Då skämdes han… Hon, Therese Sjögran” har tydligen varit med i cirka 210 landskamper.. Ja men vadå? Jag kan väl inte hålla koll på alla? Veberöd är faktiskt stort!

Halv 8 hos mig

Japp gastronomi på hög nivå… Buffé =) Rester är underbart <3

  1. Dottern lurade mig att börja kolla på Walking Dead, hade ungefär samma inställning som dig innan … naturligtvis blev man fast och nu har jag sett alla säsonger!!!

  2. hahaha…när jag såg inlägget på FB så trodde jag fram till nu attdet var halv 8 PÅ MORGONEN hahahaha

    pusss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..