Mira partypingla

God Kväll. Just nu sitter jag och ber till Gud om att få en natts sömn. Du vet min lilla Prinsessa Mira? Hon är är mer av en partyprinsessa på nätterna. Halv fem vaknar hon tillsammans med solen.. Nej, det är inte alls charmigt och just nu känner jag mig som de där zombierna i Walking Dead. Lika fräsch, trevlig och snygg…

Fast en det inte märks på är partypinglan….

 1. Anna skriver:

  Åh va söt hon är!! Förstår att man inte är irriterad på en sån prinsessa någon längre stund! Kan hon inte titta på något barnprogram/film eller pyssla med något på morgonen så kan du fortsätta sova någon timme? Om hon vill ha frukost kan du visa henne var allt finns så kan hon ta fram en macka eller så! Så gjorde jag med mina barn när de var små och jag behövde sova lite mer hehe 🙂

 2. Hon är ju söt som socker, den lilla party-pinglan!

 3. Jenny skriver:

  Men sötnosen då!

 4. Jennie skriver:

  Åh, vilka vackra ögon!

  1. Fnulan skriver:

   ¨Åh TACK!!!!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..