På konsultation

Hej vännen, idag ska jag göra något jag längtat efter, men samtidigt förfäras över. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. I alla fall. Idag ska jag på konsultation hos en Plastikkirurg på Tereskliniken i Malmö. Nej börja inte hata mig nu och tyck att jag är hemsk som inte kan acceptera mig själv som jag är. Släng inte ur dig att jag är ytlig. Men hörrö du…

Jag har typ två kilo för mycket tudor! Jag har fått typ en liten ”puckel” i nacken och har så himla ont i mina axlar. Varför inte ta hjälp då? Nej jag vill INTE ha större, jag vill ha mindre… Det handlar alltså inte om estetik, det handlar om helt annat. Fast egentligen, varför ska jag behöva ursäkta mig överhuvudtaget?

Så idag får Doktor Gie Vandehult på Tereskliniken besök av Fnulan. Det kommer en storbystad madam men det är hon säkert van vid.  Idag vill jag bara kolla läget lite och se hur det känns. För gudarna ska veta att det är en djungel med plastikkirurger.

Tyvärr så är jag orolig för vad omgivningen tycker om att jag FUNDERAR på att göra en bröstförminskning. Dom som tycker att det är fel och löjligt kan ju få 2 kg tudor av mig.. Jag delar gärna med mig… Och varför skriver jag om det ”offentligt”, ja varför inte? Det kommer att märkas i alla fall och jag vet MÅNGA som mår som jag… Jag skäms inte.

Här ser du.. Ja, Christer Björkman… men även mina alldeles för stora jobbiga tudor… Det är i alla fall det enda jag ser..

Lite trött i blicken… men ja du ser!! Jag trivs inte alls :(

 

 1. anette skriver:

  Varför skämmas? Nä jag tycker det är stark att du skriver om det och vad du gör är helt och hållet ditt val. Jag tycker man ska göra det man själv mår bäst av. Då jag har problem på andra hållet hade jag gärna tagit dina två kilo tudor

 2. Brukade umgås med en tjej som gjort en bröstförminskning (via Landstinget) – hon sa att det var det bästa hon gjort!

  Kram

 3. Jag kan förstå att människor har en massa tankar och åsikter när det gäller estetisk plastkirurgi. Alla tycker vi olika… Men när det behövs för att man ska kunna må bra fysiskt och slippa ha ont är det väl verkligen inget att snacka om?

 4. Rosita skriver:

  Men klart du inte ska behöva skämmas eller tro att du behöver ”försvara dig”. Jag funderar ju på samma sak – men OMVÄNT, och det tror jag att fler ser lite föraktfullt på. Men man ska tänka sig noga för innan dömer andra. Då skulle man i så fall själv hoppa in i den andras kropp och känna på känslan. Nä man ska inte döma. En vän till mig gjorde en bröstförminskning och blev SÅ nöjd. Läs om det här: http://friskaflamman.se/category/min-brostoperation.html (hon har tyvärr slutat blogga men bloggen finns fortsatt på nätet).

  All lycka till och stor kram!

  1. Fnulan skriver:

   ÅH TACK för länken, ska läsa!!! Kramen fina Rosita

 5. Men det är ju självklart att du ska ha hjälp med det. Det borde man faktiskt få göra inom den ”vanliga” vården, för kronisk värk är skitjobbig. Och det är ju följderna du dras med av dina tunga tudor.
  Håller på dig, soooom vanligt 😉

  Kramen ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..