Världens sämsta fru…

Jag vet inte ens om jag kan berätta detta,,, usch jag skäms så att jag verkligen håller på att dö. Jag har gjort en sak- eller inte gjort en sak som man absolut inte får… Annars brukar det vara kvinnsen som är bra på detta men jag är f*n urusel. Jag förstår om min man älskar mig mindre nu. Jag är värd det. Han har verkligen att komma med, big time.

Jag bokade en dejt med den här så jäkla roliga donnan från Stockholm. Skitglad att hon messade och ville ses och sa till mannen att jag drar en runda i morgon kväll.

Så satt vi och käkade när Mira ställer frågan
– Mamma när gifte du dig med pappa...

Men va faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan, det är vår bröllopsdag idag!!! FÖRLÅT!! Mannen skrattade lite… Usch vad jag skäms…. Men men, det visar väl bara att ALLA dagar med mannen är som en enda stor bröllopsdag?

Eller nått….

 

  1. Hihi.. din du visade bara din manliga sida lite hihi

  2. V skriver:

    Been there – Done that!
    He he, dock blev jag också ”förlåten” av mannen i mitt liv. Ja vad kan man säga: shit happens

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..