Gör städningen roligare såhär

God Morgon, det är mulet idag och blaskigt och regnigt. Ett riktigt städväder. På ett sätt är det bra med dåligt väder, då får denna kvinna lite gjort inomhus istället. Du ska få ett tips på ett bra sätt att göra städningen roligare. För du håller väl med om att det är en nödvändigt ont att städa? Finns det någon i denna värld som gillar att städa? Kom då hit för guds skull….

Jo gör städningen roligare genom att ta på med dina hörlurar och lyssna på Robin Paulssons sommarprat. Jag lyssnade igår och gud vad jag skrattade. Mannen undrade vad jag sysslade med när jag sprang runt och garvade. HÄR är en länk till programmet.

Mycket nöje med städning och Robins sommarprat! Själv fortsätter jag med några andra pratare. Det var min kusin Jenny som tipsade mig om att lyssna =) Tack!

  1. Helen skriver:

    Anna Mannheimer och Peter Apelgren gjorde också ett roligt program, skrattade högt på min promenad.

  2. Carro skriver:

    Två till roliga sommarprat jag rekommenderar om du behöver fler tips, är David Hellenius och Henrik Dorsins! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..