Tankar inför OP i morgon

Det är dags nu. I morgon sker det. Det jag har längtat efter så länge. Torsdagen den 13 augusti kommer jag alltid att minnas. Jag checkar in på Tereskliniken klockan 7:45 och jag kommer göra allt vad jag kan för att dokumentera och berätta för er hur det går till.

Idag har jag varit i kontakt med Lotta på kliniken för att ställa dom sista frågorna. Det känns skönt att faktiskt få alla svaren inför morgondagen, ju mer man vet innan ju tryggare känner man sig.  Konstigt nog efter allt mitt tjat är dom lika trevliga…
– Får jag ta en sömntablett i natt så att jag verkligen får sova?
– När ska mannen hämta mig igen?
– Får man ha telefonen med sig?

En helt underbar läsare, Frida, har jag haft massor med kontakt med. Hon har själv gjort samma OP så nu peppar hon mig och svarar på alla knäppa frågor. Igår dog hon nog när jag frågade om det är risk för att man kissar på sig under OP.. Hon har varit ett ovärderligt stöd. Tack Frida!

Jag är orolig för vissa saker fortfarande…
– Att jag ska lukta svett eftersom man inte får ha Deo
– Att jag kommer att dö av att inte få ta av mig BH på sex veckor  som är det är det första jag gör när jag kommer hem varje dag.
– Att jag ska vara vaken varenda natt eftersom jag måste sova på rygg.
– Ja och att jag ska kissa på mig =)
Så ja, ganska triviala saker i det hela, men det är säkert för att jag känner mig trygg med personalen på Tereskliniken <3

Så nej, jag är lugn, jättelugn och ser framemot dagen och du ska få hänga med. Jag kommer att uppdatera på Instagram (@Fnulan)så fort något händer (om jag orkar). Ikväll ska jag skrubba mig, ta av 3 månaders gammalt nagellack, bädda rent och mysa med familjen. Jag fixade även håret idag. Får jag inte lukta gott med deo ska jag i alla fall va skitsnygg i håret.

image

Innan klippningen, Mira fick också snajsa till topparnam, som alltid är jag hos Frida på Clip i Veberöd

image

Efter klippningen och plattningen =)

LOADING..