Önskebrunn

Min vän, var inte orolig för mig och dumma kommentarer. Dom slänger jag på tippen. Och du kan räkna med att det kommer svar på tal från mig, håll i dig. Fast först vill jag berätta en rolig sak om Mira och hennes ”tand-fe-peng”.  Såklart fick dockan en peng av tandfen.. som alla barn får och vet om att dom ska få och har vetat sen dom fick sin första tand, en dag kommer hon, TANDFEN.

Mira fick sin guldpeng, och när hon tittar på den säger hon:
– Jag ska kasta den i en önskebrunn mamma
– Men Mira, ska du? Ska du inte spara den?
– Nej jag ska kasta den i önskebrunnen för då kan jag önska mig MER pengar! 

Humm…. smart tjej det där…

Mitt lilla gryn vad klok du är

Här är det vackra ljuset som Mira stöpte i söndags på Cool Minds

  1. J skriver:

    Fina lilla flicka, klok o ärlig! Jag har läst i kapp din blogg. Blev rörd av den text Cornelia skrivit. Ni är verkligen fina allihop. Va rädda om varandra o stor kram fina du Malin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..