mstore =)

Här haglar blogggrejer efter varandra, jo det har varit för mycket med trevligheter. Hur trevligt det än är så är det ändå ett jobb. Jag jobbar inte heltid för att ha tid med bloggen, och det behövs verkligen.

I torsdags var jag på ett supertrevligt ”teknikevent” i Malmö på mstore. Det var så kul att träffa fina bloggvänner, nya som gamla. Mstore:s personal tog hand om oss bloggalningar på ett utomordentligt sätt. Vi fick ställa massor med frågor och blev upplärda i den senaste produkten Apple Watch.

Jag trodde inte att jag var en tekniknörd, men.. jo det är bara att erkänna… Me want a watch! Den största anledningen är att det finns så snygga länkar som man kan byta ut. Du ska få se min favorit såklart.

PST!! På onsdag kommer Hannah till Malmö och Martys, då ska vi umgås och mingla men framförallt kolla in den fantastiska kollektionen femme-collection! Kommer du? Kolla in HÄR för all info! Jag ska såklart dit för att umgås med fina vännen men hoppas att du med kommer!

Här står jag med värdinnan för kvällen, Louise, kortet har jag stulit från Carola =) Tack tack!

GOOOOOOD mat!!

Alla härliga som var på plats!

Hahha detta var så sjukt roligt! Vi fick testa ”Homido” som är ett par glasögon som du fäster din iPhone i, sen på med ett par schyssta hörlurar. Sätt på en film och du är inne i det…. Du kan se dig omkring precis som om att du faktiskt är där. Sjukt coolt! Tänk för Mira att komma in i Bratzvärlden! Rebecca tog detta kortet på mig när jag åkte berg- och dalbana. Hon var en tuff brud och kollade på värsta skräckfilmen! Dessutom gillade jag den bruden otroligt mycket!

Och tack för fina gåvor.. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..