Galet… Grand Hyatt

Hej vännen ojojoj Grand Hyatt! Jag skäms nästan att komma in och berätta om stället vi har hamnat på. Jag är i chocktillstånd. När man hamnat på ett femstjärnigt hotell första gången så blir man stum. Och Grand Hyatt har chockat mig! Det började med att bildörren öppnas, vårt bagaget bärs upp på ”rummet” (du kan se så lyxigt här) och bilen parkeras av en minst sagt serviceminded man. Mira får massa presenter i repan och bordet i sviten pryds av välkommen skylt och gott. Nu sitter vi här och myser efter en lång dag på Tropical Island och jag har så mycket att berätta, men det får komma sen.

Nu är det full familjefokus som gäller. Vi bor på lyxhotell och käkar donken på rummet =) Gabriel är hemma och nöjd att ha flickvännen hos sig och inte mamma.

Så länge jag myser här kan du fynda stickat på Femme Collection! 30% på stickat i helgen, lovley! Vi fick varsitt presentkort av Hannah på 1.000 kr så jag klickade hem EMELIE KNITTED CARDIGAN, LOVE IT!

En liten detalj som jag bara älskade, en badanka!

Toaletten med tv, bad,dusch och två handfat var populärt!

Och en detalj till, TOPS!

 1. Men ååå! Skulle kunna tänka mig ett par nätter där 🙂
  Puss

  1. Fnulan skriver:

   Mmmmmmmmmmm du å jag?

 2. När jag läser din blogg längtar jag ännu mer efter barnbarn.. Vill göra alla dessa roliga saker igen 🙂 🙂 🙂

  1. Fnulan skriver:

   Du kan låna Mira =) Kram

 3. Lana skriver:

  Men ååå. Bara badankan alltså

  1. Fnulan skriver:

   JAAA den gjorde allt =)))) Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..