Inte sovit i natt

God Morgon! Eller nått, jag har inte sovit i natt, jag har haft fullt upp med att planera vår dag. Jag blir lite hysteriskt nervös att inte hinna med allt, missa något och gå vilse. Som om dom inte har taxi eller några engelsktalande i Berlin..

Frukosten på Grand Hyatt, ja, precis som det ska vara om det är lyxhotell! Mira började med att tappa stekt ägg på golvet och göra kräkrörelser med munnen när hon såg alla de olika sorternas färskpressade juicerna. Ja, så är det. Barn uppför sig inte som vi vuxna vill utan som dom är, LJUVLIGT!

Jag njöt av frukosten i alla fall och har lagt en god grund för att ha en minst sagt aktiv dag!

Det där med att äta fint, sånt är inte viktigt för oss!

Inget dåligt utbud..

MASSOR med olika färska frukter =)

Kolla vad snyggt i receptionen!

Love it!

Japp, nu kör vi….

LOADING..