Sonen i himmelriket

Igår älskade Gabriel sin mamma väldigt mycket. Ja, faktiskt mer än vanligt. Igår var han en stolt ”bloggson”. Han brukar aldrig vilja vara med på grejer som har med min blogg att göra men när denna inbjudan kom skrek han av glädje att han skulle följa med. Så vi drog faktiskt hela familjen för en gångs skull på en inbjudan via bloggen.

Japp, Sveriges första KFC som ligger i Malmö fick besök av familjen kaos! Och jag lovar att Gabriel är deras största fan!

Gabriel sa att det var den bästa dagen i hans liv, sovmorgon, KFC och sen MFF-PSG matchen på det. Eller var det att han fick vara med sin mamma med? Klart!!

Röda mattan och presenter när vi gick hem =)

Vi fick välja fritt från menyerna, vi tog blandat så delade vi hej vilt. Jag tog den renaste kycklingfilén, SMARRIGT

Mira klädde sig vackert i rött dagen till ära! Här får hon beställa själv och det var tur att det var så pass tålmodig personal för jag hade blivit tokig! Dom log stort och var så goa så <3

Mira fick ballonger i alla färger =)

Härliga kontraster =)

Träffade även godingen Matilda på plats, min fina kollega <3 Åh så GRYMT snygg!

Och Vickan var hemma från Turkiet, härligt att vi hann kramas vännen!! <3

  1. Lisbeth skriver:

    Hade tänkt att kolla det när vi är på utflykt söderöver, men insåg att då skulle halva familjen kunna äta enbart – dipp och dricka läsk…
    De verkar inte ha något glutenfritt överhuvudtaget, tom glassen/efterrätterna innehåller gluten. Så det får bli något annat. Jättesynd, för det verkar så himla gott!
    Sonen ser verkligen nöjd ut! 😀
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..