Fyrklövern! Ja, lyckan är stor för materiella ting av detta slag

Hej vännen gillar du också Fyrklövern? Har du en lugn helg framför dig? Jag har äntligen några dagar då jag är helt ledig! Vi har inget bestämt alls förutom att mannen och sonen ska åka på Dreamhack och vi flickor myser själv.

Jag har en så vacker gåva från Fyrklövern och jag fick äran att dela ut detsamma till alla mina fina bloggkollegor. Du har sett en del tidigare, men nu har jag även fått ett 3-våningsfat. Det är så fantastiskt vackert och det är en fröjd för mitt estetiska öga. Det är så fullt av detaljer som andas lyx långa vägar. Fyrklövern och Lars Wallins samarbete Lace är så klockrent och så självklart! Jag är så tacksam för denna fina gåva så du anar inte. Jag skulle kunna ha massor med skåp med massa olika serviser i. En dröm <3

Och vet du kära läsare, det kommer även en GRYM tävling till dig snart så håll ögonen öppna!

Nu vill jag bjuda in dig till ett riktigt klassiskt och fint kafferep! Kommer du?

Jag behöver inte säga så mycket va?

Dessa detaljer… Jag är förälskad

Fyrklövern

Fatet kan man använda året runt och idag kommer jag att använda det till de nybakade lussebullarna och glöggen. Fint eller hur!!

Fyrklövern

 1. Men åh, vad underbar. Älskar koppen på toppen. Här ska tävlas.

  kram jessica/Kungsbacka

 2. Terese skriver:

  Åhhh vad fin!!!

 3. J skriver:

  Mums jag kommer

 4. Kim skriver:

  Åh, finner inga ord! Jag älskar våningsfat, allt ser gott och vackert ut om man bara lägger upp det på våningsfat.
  Helt perfekt med skir spets, jag bara dör en smula…

  Du har god smak fina fina Goa Fnulan

 5. Ojojoj!! Ja jag kommer när du dukat upp så fint så kan man ju inte tacka nej 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..