Idag ska jag bli brun!

Söndag, första advent, julskyltning, och jag önskar att helgen var ett par dagar till faktiskt. Både för att jag har megaont i halsen men även för att jag har fått tummarna loss och börjat fått gjort saker. Och det kliar i fingrarna. Och vet du, igår fick jag skrivet ELVA tidsinställda inlägg! Det är mycket!! Och det är toppen när jag ska opereras och umgås med familjen i jul =) Jag har även börjat fixa till alla julkalendersinlägg, WOW vad ni ska vinna saker!

Jag ser att Hannah roar sig kungligt i Göteborg, Marica är i Finland, Bambi och Matilda har också varit i Götet. Jag ska roa mig med att använda presenten från Hannah istället!

Fatta att vi fick en spraytan maskin från GetAirTan och nu får alla femmes läsare 10% på maskinen året ut. Rabattkod: femme.se! Dom säljer den första airbrush tanning maskinen som innehåller en naturlig formula och som vi lekmän kan använda hemma. Idag ska jag testa, PÅ MANNEN först ;)

 

Den här härliga påsen fick vi också! Tröja från Cubus, hårprodukter från Goldwell, julpaket med pepparkaksformar och förkläde från Tomas Sabo, Caffe Lattedryck, samt 1000 kr på femme collection och Disney on ice biljetter =)

  1. Av erfarenhet så vet jag att de kan vara svåra att få till den JÄÄÄÄMNA Naturliga solbrännan med dessa maskiner själv så såg jag ut som ett träsktroll när jag blev sprutad brun PÅ EN SALONG 🙁 dagen innan jag åkte på partykryssning med tjejgänget, fötterna var nära inpå kolsvarta och när vi var på spa på kryssningen så skrattade halva fartyget ihjäl sig när jag klev in med mina kolsvarta lakritstrollfötter 😉 snälla snälla Fnulis ta bilder på de du övar på så vi får se resultatet 😉 antingen blir det vääääldigt roligt eller så är du redan fullfjädrad suntanspray expert 🙂
    1:a adventskramen från Norrköping 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..