ANNONS

Receptfavorit igen! Världens bästa/godaste Kavring

/

Denna kavringen har jag skrivit om innan. Jag kan inte leva utan denna när det är jul. Och om du gör den kommer du inte heller till att vilja vara utan den enda jul framöver.”Mormors” leverpastej (som min mamma fått göra i år sorgligt nog) och rökt korv är fantastiskt gott att ha på! Den är så enkel att göra så det är PINSAMT! Och så j*vla god!

Jag gav bort brödet till en vän en gång som trodde att det var en chokladkaka….
Döm om deras förvåning när dom tog en tugga till kaffet! I och för sig så var det norrmän 

;)

1/2 liter filmjölk
3 dl mörk sirap
1 liter rågsikt
1 tsk salt
1 tsk bakpulver
2 tsk bikarbonat
2 tsk brödkryddor

Blanda torra ingredienser, ljumma sirap och fil. Blanda blandningen noga och dela upp i två smörade brödformar. Japp, det ska vara kletigt. Sätt näst längst ner i ugnen på 175 grader i en timme. Njut av dofterna <3

Åååå härliga kavring!

Delar du skivorna i cirka 1 cm blir det cirka 2 pp /skiva. Och det är värt det för dig som följer ViktVäktarna.. 

Glöm inte att städa efter dig.. suck vad kladdig jag är!!

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00