ANNONS

Kräsen unge vill inte ha fläta

/

Min son är en mes han vill inte ha en fläta…. Riktig mes…. Jag försökte utmana honom i att starta en trend som enligt de kunniga ska bli årets trend för killar. Du ser längre ner i inlägget. Han är en fegis den där Vampyren… Jag skickade bilderna på trenden till Kicki och hon utropade högt sin förtjusning. Jag lovar att ni kommer att se Samir och Viktor i detta om Kicki får bestämma =)

Synd att man inte är kille!!!

Sonens förtjusning var så där….. Men kan man inte tvinga en tonåring? Göra avdrag på månadspengen eller hota med disken en vecka? Det borde funka kan man tycka.

fläta

Bilden hittade jag hos Elin på Damernas värld.

I LOVE IT!!!!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00