ANNONS

När man får bilder av tuffa killar!

/

Hej vännen, jag är helt nollad i huvudet idag! Vi har varit på möte i Höör och sen var det raka vägen hem. Och VILKET LANDSKAP vi såg på vägen mot Veberöd. Vitt, soligt, dimmigt och ja… så vackert!! Jag lade ut en bild på Instagram (@fnulan) och svor hela vägen för att jag är en dålig bloggare som inte hade kameran med mig. Man är inte en bloggare om man inte har den riktiga kameran med sig!

Idag har jag fått en bild av världens coolaste, trendigaste och fräckaste Kevin! Han vågade, han har startat en trend! Nu har flätan på killar kommit igång på riktigt. Kom ihåg var ni såg det först och att det var Kevin som stod i fronten för alla andra
HEJA KEVIN, du är KING!

Nu ska jag förbereda mig, i morgon står jag tillsammans med BenjaminKommunicera och håller föredrag om sociala medier för Malmös företagarelit. Jisses vad läskigt kul!

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Fnulan
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00