ANNONS

Tanka Gratis

/

God kväll i stugan, har du ätit Tacos som hälften av alla svenska barnfamiljer? Just nu är Mira på tjejkväll och mannen och jag umgås för fulla muggar (i varsin hörna i soffan, halvsovandes och med varsin dator i knät). Så mysigt…. det viktigaste är att vi trivs eller hur! Vad andra tycker bryr jag mig mindre om.

Idag tankade jag full tank alldeles gratis när vi var på skridskobanan efter skolan. Vi hade med oss mellanmål med varm O´boy och fika. Mira strålade ikapp med solen och det kändes ända in i hjärteroten. Jag tankade mig full av kärlek och det kostade absolut ingenting. I morgon fortsätter jag fylla på reservdunken eftersom mannen och jag ska iväg på vår kick-off!

I ett svagt ögonblick sa jag att datorn skulle stanna hemma. Vad hände? 

Så enkelt men så betydelsefullt!

Fina Caroline som lär Mira att åka skridsko som en riktig prinsessa!

Okej, jag erkänner, vintern är otroligt vacker och härlig (de dagar solen strålar!) Röda friska kinder likaså

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00