ANNONS

Kick-off avklarad

/

Jag känner ett rus genom kroppen. Ett lyckorus, fullt av kärleksbubblor har fullständigt exploderat inom mig. Både för egentiden med mannen men även för att jag känner mig så lugn inombords! Vi har pratat, pratat och pratat, UTAN att någon liten kommer och säger ”Får jag berätta en sak” med hundögon som gör att man släpper allt.

Vi har verkligen tagit vara på tiden, ätit gott, kramats och pratat om den närmsta tiden. Småsaker som; vem ska hämta och lämna på skolan, när åker vi till Finspång, vad ska vi göra i hemmet, semestern- hur ska den se ut, maten, träningen och massa annat. Så himla skönt!

En viktig sak vi faktiskt kom fram till är att vi MÅSTE bli en familj igen… därför är en ny regel införd. Måndag till torsdag är det mobil- platta- och datorförbud mellan 18:00 – 20:00. Och det gäller SAMTLIGA! Jag vet inte om jag vågar berätta det för barnen bara…

Nu kommer du att få stå ut med massor med kort i ett par dagar från Torekov hotell, men jag ÄLSKAR att tipsa dig om bra platser att åka till för att fira livet, och detta är ett av mina nya favoritställen!

Vi började med en helt FANTASTISK Afternoon Tea. Herregud, det var helt underbart!! Vi hade ätit innan vi kom men det hade vi verkligen inte behövt! Afternoon Tea är framdukat mellan 14:45-16:00 på fredagar och lördagar, men vi satt kvar länge och pratade

Snittar i tre olika smaker, tre olika sorters tårtor/pajer, scones, kakor och ost m.m.

Japp, det blev en hel del på min tallrik och jag njöt av varenda tugga!

Du får veta mer i morgon vännen men Mira vill mysa med mamma nu!

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00