ANNONS

Myshelgen

/

Fredagar, jisses vad fredagar är jobbiga.. Det bästa är väl att det snart är måndag igen, NOT. Från förra helgens helgmys med mannen till denna helgens familjemys känns helt underbart. Jag ska förbereda mig och preppa lite inför operationen och det ska jag göra genom att vila och bara vara. Jo jag ska antagligen tvätta lite, plocka lite, packa lite, laga lite mat och kanske ta en dusch och borsta tänderna =) Men bara kanske!

Jag hade egentligen tagit familjen och smitit tillbaka till Torekovs Hotell igen för att slippa allt ovan!

Där fanns massor med mysiga ställen att ta en kopp kaffe på eller bara att vara! Så härligt det var att se att gästerna verkligen tog tillvara på det och satt i alla hörnor och läste en bok eller bara var..

Jag ÄLSKADE vårt rum som kändes mer som en stuga för det var så stort!!! Och detta är den SKÖNASTE fåtöljen EVER. Jag måste maila dit och fråga vad det var för en modell!

Och sängen…. Ja hotellsäng, varför är dom alltid så sköna? Och inbjudande att sova i! Jag skulle vilja våga stjäla med mig sängkläderna hem, men är för feg och ordentlig ;)

Mys…..

Underbart!!! Stövlar till utlåning!! Det är att tänka på gästerna!

Jag ska visa dig bilder från spa delen på Torekov också men en annan dag! Nu ska jag sova för denna tanten är trött på fredagar! Jag måste berätta om det fina Bloggminglet också men sen….

PUSS

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00