Mannen i hela Sverige bakar

God Kväller! Är det bra med dig? Här är det sådär, jag är trött idag, jag har inte fått vilat och det märks med en gång. Eller är det för att jag vill gå och lägga mig i vår nya säng som kom igår, du vet en sån där ställbar sak. Klart som bara den att man vill hålla sig i sängen då!

Mannens bakande, jag säger bara halleluja! Han är skitgrym och jag tycker verkligen att han borde ställa upp i Hela Sverige bakar. Kolla bara vilken fart det är på hans surdeg…. Och jag lovar dig, den pep och väste som den växte =)

Nä du hjärtat, jag ska krypa till kojs, Puss på´re

 

  1. Susanne skriver:

    Självklart ska han söka!

    1. Fnulan skriver:

      JA, eller hur!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..