ANNONS

I en bubbla och filminspelning

/

Vännen, jag vet inte vad det är med mig, jag känner mig konstig och annorlunda. Jag lever i en bubbla just nu. Det känns så märkligt, jag har på något sätt stängt av och stängt ute allt och alla utom mina familjemedlemmar. Det finns inte så mycket mer ork kvar. Alla dom där ”ska vi ses när jag är sjukskriven” känns så himla avlägsna för jag orkar verkligen inte. Det är inte bara kroppen som läker utan även knoppen och det är verkligen jättetydligt.

Idag var jag på Aleris Plastikirurgi (f.d. Tereskliniken) för återbesök samt blivit filmad. Det tog cirka två timmar och nu är jag precis som att jag är manglad fullständigt.. Nu kommer jag inte upp från fåtöljen, det känns lite ledsamt att inte ha samma ork som man brukar <3. Men det kommer, eller hur! Det regnar lite just nu men snart blir det solsken.

Nu blir det tre dagar i plant läge…

Det värmde dock med ett härligt bud från Lidl som lite plåster på såren. Jag fick en låda full med deras egna Faitrade-sortiment och deras ekologiska produkter. Jag måste säga från hjärtat att riskakorna med choklad på, chokladkakorna och chokladen är så j*kla goda!! MUMS! Mira håller med mig verkar det som för det tog slut på 10 minuter!

Jag ska berätta mer om filminspelningen men nu orkar jag inte hålla ögonen öppna mer. Puss på dig fina vän!

ps. Kolla in på femmes startsida, en grym tävling om biljetter till en toppen show! ds.

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00