I väntan på att få bli insläppt

Hej vännen! Idag är Meekatt lycklig, jag har tappat rösten. Med andra ord får hon en syl i vädret och slipper framförallt höra mig sjunga att jag ska dansa naken på Sergels Torg. Vi har kommit fram vår vackra huvudstad men för den sakens skull har vi inte lämnat båten.

Jag sitter nämligen här och gömmer mig i det flytande leklandet, jag vet inte om jag vågar gå ut, tänk om jag inte får komma hem =). Jaja, då får jag simma i land. Meekatt tar ju ändå min och Miras packning eftersom jag kan inte bära själv. Hon har fått försörja mig hela resan och fått passa upp mig och tagit hand om Mira. Vilken ära det måste vara för Meekatt <3

Man ser bara på blogginläggen under helgen… Jag har legat och latat mig och hunnit blogga ett par ggr, det har inte Meekatt 😉

BFF:s =)

Discogänget!

Jag ska berätta massor om resan med Tallink Silja, men jag måste först se till så att jag kommer av båten och ut i friheten igen!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..